Veranda's

Ramen & deuren

Over B&F Aluwerken

Of het nu gaat om een veranda of pergola, B&F Aluwerken uit Holsbeek (Leuven) is en blijft de goedkoopste in de Benelux. Met onze 15 jaar ervaring bezitten we een schat aan vakkundige kennis waarmee wij u steeds de geschikte oplossingen kunnen bieden voor alle aluminiumconstructies.
 
De zaakvoerder komt bij u thuis om samen met u uw droomveranda, pergola of carport uit te tekenen waarop we samen alle details bepalen: vorm en grootte van de veranda, kleur van de profielen, schuifdeuren, vouwdeuren, keuze van glas, ophangingssystemen voor gordijnen, ... Wij bieden u een totaalconcept aan en dit tegen een zéér scherpe prijs.

 

Contacteer ons vrijblijvend met al uw vragen!
 

Alle veranda’s, pergola’s en carports bij B&F Aluwerken zijn eigen fabricaat. Bij ons heeft u de keuze uit alle RAL-kleuren en dit zonder meerprijs. Bovendien werken we voor onze veranda’s en pergola’s uitsluitend met kwaliteitsprofielen van Reynaers.

U kan bij B&F Aluwerken terecht voor raad over het interieur van uw veranda.
 
Er is de keuze uit onze toonzaalmodellen of uit de uitgebreide catalogus.

Maar het is ook mogelijk om zelf de maten, kleur, model kiezen of uw eigen ontwerp voorstellen.
 
Kortom, bent u van plan een veranda, pergola of carport te plaatsen? Neem dan zeker contact op met B&F Aluwerken! Bezoek ook zeker ons verandapark, u vindt hier meer dan 100 modellen!

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review